My Cart
0.00
My Cart
0.00
Λουκάνικα με σάλτσα κρεμυδιών

Λουκάνικα με σάλτσα κρεμμυδιών και μουστάρδα

Υλικά

  • 6 λουκάνικα  Ήπειρος Φυσικά
  • 1 ποτήρι μπίρα
  • 4 κουτ. σούπας μουστάρδα Maille Dijon Originale
  • 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο  Ήπειρος Φυσικά
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα, σε ροδέλες
Εκτέλεση

Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε στο ίδιο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν.
Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping