Aπαντήσεις στις πιο συχνές σας ερωτήσεις

Παραγγελίες

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα σας και βρίσκεστε στο καλάθι πατάτε το κουμπί CHECKOUT. Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο Ήπειρος Φυσικά. Είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στο site της Ήπειρος Φυσικά προκειμένου να μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές και να έχετε τη δυνατότητα να επιστρέφετε ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας για να βλέπετε τις συναλλαγές σας. Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε μια περίληψη της παραγγελίας και θα παραλάβετε αντίστοιχο email.

Η Ήπειρος Φυσικά σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους: μέσω τηλεφώνου στο 2182188840 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00) μέσω e-mail στο info@ipirosfisika.gr

Επιστροφές & Πιστώσεις

H Ήπειρος Φυσικά σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε το έντυπο αυτό στα χέρια σας, μπορείτε να το εκτυπώσετε από εδώ. Για την επιστροφή προϊόντων υπάρχουν οι εξής επιλογές: Πίστωση: Πίστωση στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ίση με την αξία του προϊόντος που επιστρέψατε με σκοπό να την χρησιμοποιήσετε για επόμενη αγορά. Η πίστωση ενεργοποιείται από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας και ενημερώνεστε με σχετικό e-mail. (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επιλογή Πίστωση στο ειδικό «Έντυπο Επιστροφής») Επιστροφή χρημάτων: Επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφής. (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επιλογή Επιστροφή χρημάτων στο ειδικό «Έντυπο Επιστροφής») Προσοχή: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν και κορμάκια . Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Ήπειρος Φυσικά υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας η Ήπειρος Φυσικά δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή.
Όταν το προϊόν φτάσει στις αποθήκες μας θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό e-mail.

Τρόποι πληρωμής

Το Φ.Π.Α. των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή.
Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος (ισχύει μόνο για τους καταναλωτές εντός Ελλάδος). Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 3,10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Πιστωτική (VISA, MASTERCARD, DINERS, EUROLINE) PAY PAL

H Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.Το πιστοποιητικό SSL της Ήπειρος Φυσικά έχει εκδοθεί από την πρωτοπόρο εταιρία πιστοποίησης VeriSign . Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers)

Αποστολές & Παραδόσεις

Για τις αποστολές εντός Ελλάδος η Ηπειρος Φυσικά συνεργάζεται με την εταιρεία SPEEDEX. Όσον αφορά σε αποστολές σε χώρες του εξωτερικού η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται μέσω της UPS.

Οι αποστολές εντός Αττικής πραγματοποιούνται σε 1 εργάσιμη ημέρα. Οι αποστολές στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος πραγματοποιούνται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών.