Εδώ χρησιμοποίησα  ως βασικό συστατικό την γραβιέρα.Δίπλα ακριβώς (ένα μικρο μεζεδακι ακόμα από τα υπέροχα τυράκια τους γραβιέρα ,φέτα και στην μέση τυρί κρέμα…πασπαλισμένα με λουίζα τριμμένη!!!!)

Υλικά

  • Κριθαράκι ολικής ”Ήπειρος Φυσικά”
  • Γραβιέρα ‘Ήπειρος Φυσικά”
  • Ένα κύβο λαχανικών
  • Λουίζα(βότανο) με εξαιρετικό άρωμα!!!!!!!”Ήπειρος Φυσικά”
  • Ενα στρογγυλό παξιμάδι για βάση

Εκτέλεση

Σε αλατισμένο ελαφρά νερό που βράζει ρίχνεται την ποσότητα κύβου λαχανικών που θέλετε ανάλογα με το πόσο κριθαράκι θα χρησιμοποιήσετε!
Λίγο πριν το τέλος ρίξτε ένα κλωνάρι λουίζας να δώσει όλο της το άρωμα και να κάνει το πιάτο σας ξεχωριστό! Αφού έχει μείνει χωρίς νερό το φορμάρετε σε μια κούπα και στο μέσο βάζετε κρυμμένο ένα κομμάτι γραβιέρας γενναίο!! Μπορείτε να το βάλετε για λίγο στο ψυγείο αλλά και όχι! Βρέχεται με λαδάκι το παξιμάδι και ξεφορμάρετε το κριθαράκι σας πάνω του!! Πασπαλίζεται με γραβιέρα τριμμένη και φύλλα λουίζας για το ντεκόρ!

Νατάσα Πέτρου