Θα δείτε πως λάτρεψα το κρεμώδες τυρί τους!!! Είναι εκπληκτικό…!!!!

  • Ταλιατέλες με σπανάκι “Ήπειρος Φυσικά”
  • Τυρί κρέμα “Ήπειρος Φυσικά”
  • Βάση πίτα για σουβλάκι τετράγωνη
  • Ελιές “Ήπειρος Φυσικά”
  • Αλάτι πιπέρι
  • Και μαϊντανό
  • μια φέτα ντομάτα για ντεκόρ…
  • Εγώ έριξα και λίγη από την γραβιέρα τους “Ήπειρος Φυσικά”  στο πλάι της πίτας!
Εκτέλεση
Βράστε τις ταλιατέλες για 5 λεπτά το πολύ σε αλατισμένο νερο. Σουρώστε τες.
Σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα και ελιές κομμένες σε μικρά κομματάκια ,αλάτι πιπέρι και τοποθετούμε τα ζυμαρικά μας πάνω στη πίτα που έχουμε ψήσει πολύ ελαφρά και από πάνω βάζουμε μια γενναία ποσότητα από την κρεμώδης σάλτσα που ετοιμάσαμε! Γαρνίρουμε με μαϊντανό σε φυλλαράκια και μια δροσερή φέτα ντομάτας! Είστε έτοιμη!